Sidor

torsdag, februari 16, 2012

Med mina doktors kunskaper...

Dagens träning ute blev viss lite kortare än tänk...Ricke började känna sig krasslig och vek av hemåt efter en 30 minuter. Jag och Jeppe fortsatte vidare på dom vita vägarna ett tag till innan han börja känna sig sliten av veckans tidigare träning så vi styrde åter mot Märsta. Jeppe fortsatte hem till Sigtuna, jag parkerade 29an i garaget och gick upp i lägenheten och körde ett EB 2 x 20 minuter direkt.

Efter ha prata med Ricke nu som känner sig okej men inte helt hundra i kroppen så jag tog på mig ansvaret att sammanställa alla symptomer för att hjälpa killen. Med mina doktors kunskaper plus lite googling kan jag inte komma fram till annat än att killen lider av 29-tums feber.

Nu ska jag börja packa ihop lite grejer jag ska ta med och sälja på klubbens(SMACK) årsmöte ikväll. Helt ny 2012-års SuperSix ramkit storlek 54 10.000kr, snabbt hjulpar Zipp 808 + Zipp Sub 9 inkl. tubdäck och kassett(SÅLD), Pro Missile tempostyre inkl. Pro Vibe styrstam + Sram 900 TT bromshandtag(SÅLD). Kom och fynda eller skicka mig ett mejl om du är intresserad av något.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är intresserad av 808-hjulet. Vad har du för mailadress?

//Conny

Niklas Källström sa...

Hjulparet är sålt.