Sidor

onsdag, februari 08, 2012

Rose Mr Ride 4...

Då är den uppackad ur sin karton, Rose Mr Ride 4 2012. Många tankar precis innan jag sprätta kartongen...kommer den leva upp till mina förväntning? hur ser den ut live? är den här cykeln lika bra monterad som crossen? hur är totalintryck ett par meter från den? Ja vad ska jag säga...det kan inte bli annat än fem tummar upp! Det är en extremt prisvärd karamell rakt ur kartong och jag kan inte riktigt se något som "det där skulle jag nog vilja uppgrader" senare. Det enda jag har ändrat på är att montera på en längre styrstam då 80mm kändes lite kort när jag torr-cykla inne i garaget. Hur jag upplever den ute i skog och mark får jag återkomma med efter att ha fått ihop ett gäng timmar på den. I morgon blir det endurospåret för att få känna på den i sin rätta miljö och för att få känna på det här med 29 tum.


8 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Ser snabb ut.

Patrik Skolling Möller sa...

Stiligt !

Niklas Källström sa...

Ja den ser och känns snabb, sen har vi cyklisten... ;)

Niklas Källström sa...

ja och den skulle passa som handen i handsken där borta i Lövstaskogarna Patrik :)

TheKing sa...

Levererar du den till Sätuna 6A!!

Niklas Källström sa...

Det är gjort, så nu står tomkartongen utanför din dörr och väntar på dig när du kommer hem från jobbet :)

Patrik Skolling Möller sa...

När kommer du ? ;)

Niklas Källström sa...

Måste kolla när jag kan låna bil, nästa vecka kanske...