Sidor

söndag, februari 05, 2012

Tänka om, tänka nytt...

Lugnt med uppdatering här men jag har bara inte orkat rita ner vad som händer och planeras. Tränat har jag gjort, inte mycket men det har i alla fall blivit av i kylan. Montering av dom nya bromsarna på crossen har tyvärr inte blivit riktigt klart så fina bilder från det håller jag på till i veckan.

Har precis tillverkat ett gäng matlådor så jag överlever veckans tre arbetsdagar. Sen har jag också funderat, bollat idéer och fått bra, riktigt bra mejl(tack Katarina) för att tänka om, tänka nytt och hitta tillbaka till träningsglädjen igen. Vad och hur jag tänkt kommer i bloggen under veckan. Men nu ska jag montera ner mig i sängen för att vara pigg när klockan ringer 04:30, 60 minuter cykling innan jobbet på tom mage är grejen.

Inga kommentarer: