Sidor

söndag, mars 04, 2012

Backarna är värst nu...

Tanken var att rulla ner till COOP och möta upp grabbarna vid 09:00 för ett gemensamt träningspass men när det drog ihop sig bestämde jag mig för att köra landsväg själv istället. Det är lite lättare så nu när jag inte riktigt är omställd till mitt nya kost-liv. Backarna är värst nu, på platten går det okej att hålla farten uppe men inte i backarna utan att skicka upp pulsen på max. Två timmar på småvagarna runt Arlanda orkade jag med idag. Rundade av träningen med en kaffe och en liten ruta choklad hemma hos föräldrarna.

Nu är det matlådtillverkning på hög nivå här hemma. Har precis monterar in en långpanna i ugnen fylld med gott fett.
Arbetsveckan ser ut som följer...två dagar på jobbet och tre dagar i skolbänken. Imorgon hinner jag inte ens jobbpendla för jag måste ta tåget direkt efter jobbet till Sollentuna och förnya mitt pass. Det är ju snart dax för Gran Canaria.

3 kommentarer:

Mikael Kippilä sa...

När sticker ni ner till GC?
Btw
Var ute i god tid med passet, själv så fixade jag ett förra veckan och då var det ca 2tim 30min kö!!
Kolla på nätet så ser du aktuell väntetid, bara ett litet tipps :)

Niklas Källström sa...

Vi åker ner den 19:e.
Tack för pass-tipset :)

Mikael Kippilä sa...

Härligt!
Själv så blev det lite senare än vanligt, sticker ner 30:e!
Hoppas på bra cykling & väder som det brukar vara nere på GC.