Sidor

måndag, mars 05, 2012

Canon S100...

Världens bästa kompaktkamera har nu blivit ännu bättre. Sedan i tisdags använder jag en Canon S100 till nästan alla bilder här i bloggen. Innan använde jag föregångaren Canon S95 "världens bästa kompaktkamera" som jag varit mer än nöjd med men bäst kan bli bättre vilket Canon lyckats med den här gången. Förbättrade brusegenskaper, mer vidvinkel och möjligheten att flytta fokuspunkten fritt över skärmen är några av förbättringarna som gjorde att jag uppgraderade till en Canon S100. Det hände också att jag använder en systemkameran till bilderna här i bloggen men mest blir det med kompakten.

8 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Toppenkamera, fan vad nöjd jag är med min!

Niklas Källström sa...

Fattas bara annat Jeppe :)

Patrik Skolling Möller sa...

Påminner om min gamla favvokamrera Ricoh GR1s. :)

Nu måste jag ha en S100 också. FAN !

-Skogling

Niklas Källström sa...

Du är värd en S100 Patrik! :)

Dessi sa...

Är sjukt sugen på den kameran! Har en gammal Panasonic Lumix som jag action-fotar med just nu.

Niklas Källström sa...

Du kommer inte ångra dig en dag med en S100 i handen Dessi :)
Just att den här så pass "liten" och ändå presterar så bra gör den till en riktigt lite kamera-karamell.

Dessi sa...

Guess what! Efter att ha funderat fram och tillbaka är jag nu en Canon S110 rikare. Nu ska jag bara testa alla funktioner också :)

Niklas Källström sa...

Grattis till en fin kamera Dessi! Eftersom jag är så nöjd med min S100 så jag kan tänka mig hur nöjd du kommer bli med din som är en modell nyare.