Sidor

torsdag, mars 22, 2012

Cran Canaria dag 3...

Det var inte bara vi som var trötta igår utan bungalowns wi-fi uppkoppling så jag gav upp efter ett antal försök att försöka uppdatera bloggen igår kväll...

Ligger nu i sängen och väntar på att frukostbuffén ska öppna så jag kan få min fett-frukost. Ägg, bacon, ost, fina feta korvar och annat gott som riktigt smör. Eftersom middagsbuffén är lika bra den så ätar jag(även ricke med) alla mat i buffén, skönt att slippa laga mat.

Tuff dag i bergen för grabbarna igår, jag insåg min begränsning och hoppa över att köra vägen över Tejeda(brant så in i helve...!) Medan grabbarna slet som djur för att ta sig upp tog jag samma väg tillbaka till Maspalomas igen. 4:47 i effektiv rulltid och dryga 11 mil fick jag ihop igår. 4 stora flaskor vatten med High5 Zero och en näve jordnötter gick jag runt dagen på i bergen. Lite trött på slutet men återhämtningen är snabb efteråt nu med fettkost. Precis som tidigare dagar, klarblå himmel, stor sol och väldigt varmt. Snart rullar vi iväg för en ny dag i värmen...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du gjorde som jag förra året, vände innan h-vetebacken. Tillbakavägen är dock inte att leka med heller, speciellt när man går in i första branten upp i bergen. Puuh det blev några stop på vägen hem då. Härligt att höra att det funkar med LCHF, har planer på att börja själv. Hoppas ni njuter i fulla drag.

//Borgen

Niklas Källström sa...

Det är bara att börja Borgen. Vi njuter av en underbar värme och en massa härligt skitsnack på kvällarna :)

Patrik Skolling Möller sa...

Man blir ju GALEN när man ser bild #3. :)

Niklas Källström sa...

Ja vägen över berget från Mogán till San Nicolás är riktigt fin Patrik.