Sidor

torsdag, mars 01, 2012

En liten avstickare in i skogen...

Var bara tvungen att göra en liten avstickare in i skogen på väg hem från jobbet för att få uppleva min lilla Piko 3 i mörka skogen...jösses! Den leverera inte som min gamla Betty men fullt tillräckligt för att kunna bedriva pannlampscykling på ett säkert sätt i skogen. Desto mindre säkert kändes det att ge sig in i skogen med dubbfria däck men jag tog mig ut ur skogen utan att behöva syna marken. Utan dubbdäck känns det mer säkert på landsväg och så får det bli nu till isen är borta i skogen.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Önskar att jag kunde glädjas åt och njuta av mörker och kyla lika mycket som du, riktigt häftig bild där..

Niklas Källström sa...

Jag skulle också vilja vara i värmen som du och Jenny, ni borde ha en fotograf med er nästa år... :)