Sidor

onsdag, mars 14, 2012

En sväng till Willys för att fynda...

Avslutade dagen som jag började den, med en rask promenad. Nu på kvällen fick jag sällskap av Lina Måby-varvet runt. På cykeln blev det inte mer än 90 minuter på eftermiddagen eftersom jag skulle vara i Solna strax efter 18 för att leverera ramen(helt ny Cannondale SuperSix 2012 ramkit) jag nu sålt. Ramen ska nu få ett nytt liv på landsvägarna runt Göteborg istället för i en mörk kartong i garaget.

Har även hunnit med en sväng till Willys för att fynda och fylla på kylen med gott fett. Dagens måltider har varit en kopia av gårdagens mängd och måltidsordning. Jag försöker alltid vänta tills jag är hungrig innan jag äter, och slutar äta när jag är mätt. Just nu äter jag inte i förebyggande syfte utan låter kroppen bestämma vilket alltid innebär en måltid efter ett träningspass.

5 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Mmmmm, bacon och grädde....

Niklas Källström sa...

Mumsfilibabba :)

N sa...

Så, du har helt enkelt bytt ut socker mot fett. Ett litet tips, Källis; håll koll på dina blodvärden.

FitKungen sa...

Tjockis! ;)

Niklas Källström sa...

Absolut N, alla värden är kollade nu innan och jag följer upp om 6 månader...

Jag vet, men du är min förebild(inte när det gäller att jobba) nu Kungen :)