Sidor

tisdag, mars 13, 2012

Fint väder men jobbigt i motvinden...

Första träningspasset på landsväg på mycket länge, ja första träningspasset på ett par dagar också efter en liten motivationssvacka igen. Det är min Rose Pro RS Cross som får agera landsvägscykel i väntan på att Rose ska leverera min nya landsvägscykel. Eftersom jag har ett par extra Mavic Cosmic Carbon(regn och slaskhjul till landsvägscykeln) med landsvägsdäck på går det snabbt att växla från cross till landsvägsdäck. Två timmar i blåsten räckte för mig idag, fint väder men jobbigt i motvinden.

Vad gäller maten så har det blivit två måltider idag, en sen frukost och middag. Frukost, äggrör med bacon och färsk spenat. Middag, äggröra med chorizo och färsk spenat. Dagen började med en kopp kaffe och en tesked kokosolja innan jag tog min morgonpromme. En promme direkt på morgonen är mitt nya som jag ska klämma in så många dagar som möjligt i veckan nu.

2 kommentarer:

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Håller med dig om vinden, jag körde också kring två timmar igår och vinden var ingen höjdare.. Men solen sken iaf underbart =))))

Niklas Källström sa...

Det gäller bara att starta i motvind så får man en skön avslutning. Att göra omvänt brukar bli en jobbig läxa :)