Sidor

onsdag, mars 14, 2012

Garmin Edge 800...

Hmm, jag har visst lyckats slarva bort min gps/cykeldator Garmin 705...har letat och letat utan lyckat resultat. När jag nu på morgonen försökte tänka tillbaka när jag hade den senast kunde jag inte komma på det så minst en vecka är det i alla fall. Det är nog bara inse att den är borta tyvärr! Men gps/cykeldator-problemet är löst tack vare Roger på Cykelhuset i Upplands Väsby. För er som inte besökt butiken kan jag verkligen rekommendera ett, en klart underskattad doldis när det snackas cykelbutiker i stockholmstrakten. Nu ligger i alla fall en Garmin Edge 800 på laddning och ska så få göra medan jag nu ska rulla iväg på ett landsvägspass i solen.

4 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Här kanske http://happymtb.org/annonser/index.php?page=view&id=74348

Stefan Lindbäck sa...

http://4.bp.blogspot.com/-fudG7fF0PPE/T06g3ClgyEI/AAAAAAAAIgI/dfHlqgfV8bI/s1600/120229_IMG_0023.jpg

Senast den sågs på bild...

Nypan sa...

Jag trior du kommer gilla den.
Själv försöker jag förtränga perioden före Edge 800 :-)

Niklas Källström sa...

Ja 800:an är betydligt mer lättnavigerad i menyerna i alla fall. Mer än så har jag inte hunnit med än :)