Sidor

tisdag, mars 20, 2012

Gran Canaria dag 2...

Fy fan vilken dag jag haft i bergen idag, på tok för tung i kroppen för att orka hänga med dom här bregsgetternas tempo uppför. Det var bara att ta det i mitt tempo för att inte spränga sig helt efter 30 minuter. Uppför är inte roligt för mig men så fort det planar ut lite släpper lidande direkt men som sagt, uppför inte roligt. 5 timmar och lite drygt 10 mil i bergen, gick runt på 5 stora flaskor med vatten plus lite nötter och en tallrik serranoskinka uppe vid Ayacata där vi hade dagens stopp. Klarblå himmel med en stor sol och GPSen har visat +32-33 grader hela dagen. Nu är det bara att bryta ihop och ladda om för en ny dag i bergen...

7 kommentarer:

Stefan Lindbäck sa...

Törs man fråga vad du väger nu (och hur lång du är så man får ett förhållande).
Vad har du för viktmål?
Hur går LCHF i stora hela?

Henrik sa...

Det kanske är dumt att köra LCHF på ett läger. Eller har du tänkt träna precis som du gör hemma?

Anonym sa...

Ayacata på väg till toppen då förmodar jag. Deras pasta avnjöt man där förra året, satt som en smäck då. Ni börjar intensivt med så många bergsmil. Som sagt när man satt på sadeln på väg upp var det ett h-vete men värt besväret på nervägen :-)

//Borgen

Niklas Källström sa...

Viken Stefan: på tok för tung :) Med LCHF går det toppen! Aldrig hungrig, aldrig sugen på någott "gott".

@Henrik, Det är inte LCHF som är problemet, det är min kroppsvikt :) Så fort det planar ut kan jag "borra" i bra fart direkt utan att känna mig speciellt sliten. Återhämta mig otroligt fort och känner mig hur fräsch som helst nu på morgonen igen. Med kolisar i kosten blev det återhämtningen betydligt längre. Lite som hemma är tänkt och jag kör det jag orkar helt enkelt, att bli lättare i kroppen är prio 1 nu.

Värre blir det idag Borg:en :) sen om jag orkar med hela vägen eller vänder hem får vi se...

Anonym sa...

Är det kallt? Det ser ut som om ni kör med långärmat och långa ben på bilderna... ;-) /Björn L (bara avundsjuk...)

Niklas Källström sa...

Underbart varmt här nere Björn :)

Anonym sa...

Be ricke köpa nya brillor.....
/Magnus W.