Sidor

lördag, mars 24, 2012

Gran Canaria dag 5 och 6...

Gårdagens bloggning frös inne så nu tar vi dag 5 och 6....gårdagens ben var allt annat än bra, trött redan från start ut ut Maspalomas upp mot toppen. Halvvägs upp gav jag upp toppen och vek av och forsatte på skrå bort mot flygplatsen där det blev kustvägen tillbaka. 4:30 rulltid och dryga 9 mil på kontot.

Idag blev det upp på berget igen via div. småvägar innan vi vände neråt mot Puerto de Mogán för ett kortare matstopp. Själv nöjde jag mig med lite kolsyrat vatten. På väg ner mot Puerto de Mogán lyckades Robban med konststycket att åka dit för både fortkörning och att inte ha stannat vi stoppskylt. Det blev en dyr utförskörning och dom tre motorcykelpoliserna kunde håva in 250€ från Robban. 4 timmar i rulltid och drygt 9 mil idag.

Trötta ben idag också med jag överlevde ännu en dag med mycket upp och ner på berget. Att jag trots att tar mig fram och upp dag efter dag med noll kolhydrater i kosten är mer än vad jag förväntade mig. Jag var faktiskt inställd på att bli tvungen att stoppa i mig lite kolhydrater för att överleva med jag har nött på med "noll" kolisar i intag. Jag har absolut inte varit snabbast uppför men det har gått trots många timmars cykling alla dagar här nere. Nu är det bara en dag till i bergen att överleva...

5 kommentarer:

Martin S. sa...

Härligt!

Vilken stigning är det där på bilden?

Stefan Lindbäck sa...

Fortkörning på cykel, den tar jag med glädje, fatta rama in den, inte många som har sånna böter...

Niklas Källström sa...

Upp från Mogán, väg GC-605.

Markus Lindholm sa...

Micke tacklade tom till en skåpbil i sidan mitt framför en Guardia Civil när vi var nere för några veckor sedan, utan åtgärd. Dom verkar vara humörgubbar dom där spanska poliserna.

Anonym sa...

Lite mer spänd ska väl hakremmen vara? ;)

Mina lår hade nog spytt och sen smält ner till sirap i sånna backar, men jag blir ändå väldigt sugen på att cykla utomlands. Fina bilder som vanligt :)