Sidor

tisdag, mars 27, 2012

Hemma och tillbaka...

Tillbaka hemma i SWE igen efter en riktigt bra veckan nere på Gran Canaria tillsammans med grabbarna Ricke, Allan, Vindahl, Robban och Morgan. Rolig men jobbig vecka om jag ska summera den kort. Att den blev jobbig som den blev har jag bara mig själv att skylla som inte gjort min läxa i vinter. Kroppen känns rätt mör nu efter 6 långa cykeldagar i bergen. Har idag mest tagit det lugnt här hemma med att packa upp resväskan och tvättat kläder.
På förmiddagen fick jag en Rose 2012-års katalog levererad, 975 sidor cykelgodis. Fick även en avisering från Rose igår att dom har skickat min andra cykel, Rose Pro DX cross 4400 som ska bli min regn- och vintercykel. Självklart ska det monteras skärmar med långa kompislappar för att skona alla och drivlinan.

3 kommentarer:

Janne sa...

Låter som du haft en bra resa! Jag fick också den tunga och tjocka Rosekatalogen idag. F-n jag får inte beställa min Rose Pro DX cross 4400... eftersom jag behöver en mindre ram, så ville jag beställa en 52'a. De kan inte leverera 52 och 54 ramar pga att pedalerna i främre läget kommer för nära framhjulet. Designmiss... suck.

Martin S. sa...

Håll dig frisk nu. Sov, ät, chilla lite mer än normalt. Hett tips från coachen.

Välkommen hem!

Niklas Källström sa...

Tråkigt Janne, men kommer inte pedal/sko alltid väldigt nära på crossar? Det är i alla fall min erfarenhet oavsett cykelmärke.

Tack för att du påminner mig Martin. Vi tog även upp ämnet en kväll nere på ön om att ta det lite lugnt första dagarna/veckan här hemma.