Sidor

torsdag, mars 15, 2012

Tysk aluminium ram och kanttrådshjul...

Jaha, det tog inte lång tid innan det var dax att göra ett kort stopp för att Ricke skulle börja skuruva med sin nya racer....självklar var jag snabbt framme och förklara för både Ricke och Jeppe att "så här går det när man ska hålla på och cykla med tubhul" sen att det var sadelstolpen det var fel på "har inte med saken att göra" förklarade jag även tydligt för Ricke och Jeppe.

Det kanske inte är så konstig att jag får en hel del tillbaka så fort grabbarna får en chans att ge igen. Jeppe fick även han höra en del då hans nya racer hade ett par brister...felvänd snabblås till bakhjulet, ena bromsklossen på bakbromsen satt inte helt rakt och det här var både Ricke och jag snälla att påpeka ett par gånger under dagens träning helt gratis. Efter dagens sista skyltspurt(Erikssundsbron) som jag lyckades knipa var jag inte sen att förklara vänligt och tydligt för grabbarna hur förträfflig den här kombinationen med tysk aluminium ram och kanttrådshjul är.

Distanspasset blev lite kortare än tänkt eftersom vädret gick finväder till skitväder snabbt. Tanken var att göra ett kaffestopp på Drott i Enköping men vi ruttade om dagens runda för att slipa frysa när vi ska igång igen efter ett kaffestoppet. 12 mil blev nu lite drygt 10 mil och 3:25 i effektiv rulltid. Tre flaskor vatten med High5 Zero gick jag runt på så mina jordnötter fick ligga kvar i ryggfickan. Rundade av dagens träning med en kaffe hemma hos Ricke. Trevligt värre och tack för idag grabbar!

Mat efter dagens träning, äggröra med bacon på 4 ägg, 1 pkt bacon, 1/2 dl grädde och en näve färsk bladspenat. Nu på kvällen efter en rask promenad(80 min) med Lina blev det 2 kokta ägg, 2 tsk kokosolja och lite nötter. 

2 kommentarer:

Marco sa...

Skulle bli konstant utskälld på era rundor tror jag ;-)

Niklas Källström sa...

Det är nog lugnt, rå men alltid hjärtlig ton :)