Sidor

måndag, april 09, 2012

Dött som i graven...

Här har det visst varit dött som i graven och det har faktiskt inte hänt så mycket heller vad gäller träning. Tyvärr känner jag noll för att cykla, en riktig ¤%&#¤ svacka igen. Blir så less på mig själv att inte orka ta mig samman och köra på som förr men så är det. Men jag tar en dag i taget nu och blir det cykling så blir det. Iväll blev det i alla fall en rask promme med Lina.

Om nu träningen går på sparlåga så är det äntligen mer fart på renoveringen av vardagsrummet. Nu blir det från färg till kritvitt. Sen blir det också ny soffa, nytt soffbord, ny taklampa, ny tv och lite annat smått för att matcha det nya vita.

4 kommentarer:

Martin S. sa...

Ibland behövs det att det blir så! Vackert målat :-)

STIZZE sa...

Jag har också haft en svacka som varade en månad. Jag såg inte slutet på den så jag bestämde mig att skita i alla tränigsscheman och bara cykla det jag tycker är roligt och vill för dagen. Det har gett bra resultat, jag har fått riktigt fin träning senaste tiden nu och har även haft mkt skoj i sadeln igen också. Hoppas du är tillbaks snart!

Patrik Skolling Möller sa...

Det är därför jag inte "tränar". Jag cyklar...

Snart kör vi snyggt i Roslagen Nicklas! :)

Niklas Källström sa...

Så sant Martin och det kommer bli fint det här med ny färg och en ny skön soffa :)

Träningsschema är lagt åt sidan för länge sedan Stizze :) och tillbaka ska jag vara snart.

Tänkvärt Patrik.