Sidor

tisdag, april 03, 2012

Ny ägare...

Såld, idag bytte min låne-MTB från Rose ägare. Eftersom min MTB från Rose som jag ska köra med i år är på gång in snart så hjälpte jag Rose att sälja låne-MTBn på plats här i SWE genom bloggen. Det är säkert inte slut med bilder på den här i bloggen för det eftersom den nya ägaren är klubbbmedlem och träningskompis. Så nu blir det i alla fall två stycken Rose 29-tummare på MTB träningarna till en början då ryktet säger att ytterligare en av killarna i klubben sitter med fingret på köpknappen på en Rose 29-tummare.... 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, börjar höra "Vill också ha"-rösten i huvudet... :-) /Björn L

Niklas Källström sa...

Gör bara som rösten säger Björn så blir allt bra :)

Anonym sa...

Ghhaa, kämpar emot... ;-) /BL

Niklas Källström sa...

Inte ska du kämpa emot Björn :)

Mr.Fit sa...

Min röst säger: "Hmm..när ska Niklas sälja ett par stekarbrillor till mig...sviiiiinbilligt!!" ;)

Niklas Källström sa...

Jag har inga stekarbrillor så det blir nog aldrig :)

Mr.Fit sa...

Det har du visst!! Du tror dina glajjer är cykelbricks..men icke! ;)