Sidor

fredag, april 13, 2012

Rose Pro DX Cross-4400...

Mer renovering av vardagsrum än cykling nu men jag tar väl och uppdaterar bloggen med ett par bilder på min senaste leverans från Rose. Den här gången blev det en Rose Pro DX Cross-4400 som kommer få bli min regn/vinter- och jobbpendlarcykel. Den första känslan jag fick när jag plockade upp cykeln ur cykelkartongen var wow! Riktigt hög och fin finish på grejerna och hela cykeln var lika bra monterad som vid förra leveransen. Självklart ska det monteras på stänkskärmar och slätare däck men det får bli nästa vecka. Upplevd känsla på landsväg får jag återkomma med i nästa vecka också för nu är det nattjobb fre-lör-sön som gäller.

7 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Skivbromsar måste vara mumma. :)

Niklas Källström sa...

Det går inte att cykla utan skivbroms Patrik :)

Andreas Clair sa...

Hur ligger det till med fästen för skärmar på en sådan skönhet?

//Andreas

Niklas Källström sa...

Skärmfäste finns både för fram- och bakskärm.

FattigKungen sa...

Vissa har mer pengar än andra!! Eller var det...gratis e bäst! ;)

FattigKungen sa...

Ps..var e mina glajjer?? ;))

Niklas Källström sa...

Lågavlönad avlösare och inga glasögon, du ser vad fattig jag är ;)