Sidor

tisdag, maj 22, 2012

En lugn kvällsrunda...

Det kom ett sms när jag låg i soffan och kollade på Girot vid 16-tiden...ska du med ut och rulla lite lugnt en sväng 18:30 med mig(Ricke) och Vindahl? Svarade ja, skönt att få rulla av benen lite lätt på kvällen tänkte jag eftersom jag redan hade varit ute och kört 3 timmar landsväg i blåsten själv. Rullade bort och mötte upp Ricke och Vindahl till 18.30 för ett "lugnt varv runt sjön" som Ricke sa...80 minuter senare satt jag mig rätt mör på bänken utanför Rickes port med 35km/h i snitt trots att vi tog det lugnt(snack-tempo) genom hela Knivsta. Tänk hur olika man kan uppfatta saker, "lugn kvällsrund" har nu fått en helt ny innebörd.

4 kommentarer:

STIZZE sa...

Hehe, jo tack. Sånt där ska man aldrig lita på :)

Det talades om en "lugn runda" igår från snäckan. Men det blev 42.5km/h i sida/motvinden i starten så jag fick ge mig, de andra slutade på 39.1km/h på 70km. Själv körde jag solo halva rundan och kom in strax under 34km/h. Ingen bra första runda efter sjukdom(ar)

Niklas Källström sa...

Men nu vet jag vid nästa lugna kvällsrunda ;)

Mr.Perfect sa...

Öka! Lök! ;)

Niklas Källström sa...

Jo jag vet, men jag blev inspirerad av dig :)