Sidor

lördag, maj 19, 2012

Glada tillrop...

Igår landsväg idag skogen tillsammans med Ricke, Vindahl och Christer. Benen kändes väl inte bäst utan mer som ett par spröda marängtoppar efter gårdagens genomkörare i blåsten. Dagens plan vid frukosten var att mjuka upp benen med Cefar:en innan träningen om det nu inte hade varit för att jag visst somnade på soffan efter frukost. 09:30 rullade vi iväg mot skogen och Upplandsleden med sikte på Ängsjö för en kaffe.

Sen passade jag på att underhålla grabbarna på vägen hem med en punktering, en sådan där fint punktering som tömmer däcket på ett par sekunder. Dom glada tillropen(helt plötsligt hade jag visst ett gäng komiker med mig) avtog inte direkt när det visade sig att jag visst hade tagit med mig en 26-tums slant till min 29-tummare, smart! Tur då att Christer hade koll på bitarna och tagit med sig en 29-tums slang, tack Christer! Med rätt slang på plats rullade vi vidare mot Märsta igen. Klev av MTBn vid garaget med spröda ben och 3:02 i effektiv rulltid, rundan mätte 53 km.
Inga kommentarer: