Sidor

måndag, maj 21, 2012

High5 Zero Pink Grapefruit...

Ny god smak...High5 Zero använder jag i princip alltid i mina vattenflaskor under träning sedan ett par år tillbaka med gott resultat. Inga krampkänningar och då speciellt på distanspassen på 4-5 timmar då det kan bli lite si och så med att tillföra rätt mängd vätska till kroppen. Smakerna Berry och Citrus har varit mina favoriter men nu sedan jag fått provat Zero's nya smak, High5 Zero Pink Grapefruit har jag en ny favorit. Dom andra smakerna är fräscha och läskande men den nya Pink Grapefruit är somrig, fräsch och läskande i en helt ny dimension, favorit nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har provat High5 nu för första gången och tyckte att plsen steg anmärkningsvärt, har du märkt av det?

Hur ser du på att använda det på mer intensiva pass?

// Henke

Niklas Källström sa...

Nej jag har inte märkt att pulsen blir högre då jag dricker Zero. Tänk på att om du använder Zero X'treme så är det koffein i den men om det påverkar puls har jag ingen aning om.

Jag använder Zero på alla mina pass där jag inte har energidryck i flaskorna. Intensiva pass nu köra jag med energidryck i flaskorna och då hoppar jag över Zero.