Sidor

fredag, maj 18, 2012

Omoget att jaga löjliga skyltar...

Grabbarna gjorde verkligen äppelmos av mig och mina ben idag. Dom första 2:35 fram till kaffestoppet i Enköping hade vi turen att få vinden(storm) sida mot eller rakt mot. Från Uppsala till Enköping i rak motvind på öppna fält med starka grabbar gjorde att jag klev av cykeln vid Café Drott i Enköpng så där lagom tuff. Kaffe, cola och en energibar gjorde att kroppen börja vakna till liv igen.

Hem så ju bättre ut då vi hade vinden med eller sid med men tempot blev högt och det tog hårt på mina redan krokiga ben. I backen upp från cocosboll-gubben fick jag se mig besegrad och var tvungen att släppa grabbarnas tempo och ta backen i mitt tempo för att inte självantända. På platten gick det okej men i dom större backarna kunde jag inte hålla deras tempo. Skyltspurterna brydde jag mig inte ens om idag för att bara orka hänga med kändes som nog för mig. Men till grabbarna förklarade jag att jag bara tyckte det kändes klart omoget att jaga löjliga skyltar...men det fick jag äta upp direkt då jag blev upplyst om förra årets träningsrundor då jag visst var en av dom större skylt-jägare bland oss...märkligt vad fort man glömmer - om man bara vill.

Att få kliva av cykeln vid porten kändes rätt fint. Efter dusch och mat intog jag soffan med en kopp kaffe och kollade in dagens etapp på Girot vilket också kändes fint. Effektivcykeltid 4:36 och 147,8 km. Tack för idag Ricke, Gatensjö och Vindahl.


4 kommentarer:

Martin S. sa...

Skapligt tempo. Din form tar sig såklart!

Niklas Källström sa...

ja benen börjar vakna till liv igen men tyvärr är kroppen för tung för att jag ska blir riktigt effektiv.

HifiKungen sa...

Säg inte att det där är dina nya högtalare? ;)

Niklas Källström sa...

Enligt den 18-åriga blondinen på elektronikkedjan är dom här värsta bästa! :)