Sidor

onsdag, maj 02, 2012

Rose Mr Ride 4...

Idag luftade jag min nya MTB från Rose, en Rose Mr Ride 4 29". Det är samma modell som min tidigare lånecykel men nu med annan lack som i mitt tycke är snyggare. Det blev en blandning av stig, grus- och skogsvägar i ganska precis två timmar vilket kändes lagom för mig nu i min uppstart-komma-igång-början. Jag var ju riktigt nöjd med min låne Mr Ride så känslan är samma lika nu.

Nu ikväll var jag Ricke, Eling och Johan iväg på SMACK-seriens 6:e omgång, Brottby tempo. Jag med kameran som vanlig så nu sitter jag här med ett gäng bilder. Ett urval kommer att dyka upp här på bloggen imorgon som jag har redigerat.

3 kommentarer:

Karin sa...

Tror jag sagt det förr, men du tar sjukt läckra bilder. Snygg hoj!

Anonym sa...

Snygg hoj. Ser fram emot smack-bilderna som vanligt :)!

Mvh/
Micke

Niklas Källström sa...

Tack Karin!

Ja den är verkligen fin Micke, bilder kommer mycket snart...