Sidor

onsdag, maj 16, 2012

Som skjuten ur en kanon...

Idag fick jag sällskap på dagens distanspass, Ricke och Andreas mötte upp vid garaget 09:30 för att få lite mil tillsammans i Roslagen. Siktet var inställt på Rimbo för ett kaffestopp på café RimboBiten. Allt gick lugnt och stilla till tills det börja dra ihop sig för skyltspurt in mot Rimbo...Ricke satt upp snabb fart och jag låg fint med på han bakhjul(tyckte jag) och när ricke ställde sig upp vek jag direkt ut och gav allt...det var bara det att Andreas kom som skjuten ur en kanon till vänster om mig och gjorde processen kort med både Ricke och mig den här gången. Men ge mig några veckor till med träning som nu så ska jag inte sälja mig så här enkelt grabbar.

Efter vårt lilla kaffestopp rullade vi iväg hemåt igen nu via Lisinge, Kårsta där Andreas tacka för sig och vände hem mot Knivsta. Ricke och jag fortsatte med sikte nu på Väsby via Karby och Vallentuna för ett snabbt-säga-hej-besök på Cykelhuset. Ricke passade även på att köpa nya bromsskivor stora som LP-skivor till sin nya DH-rigg. Regnet hängde i luften hela runda men vi klarade oss vilket kändes skönt för jag känner mig inte riktigt mogen att skita ner min nya fina racer än. Jag fippla lite med min Garmin mellan Väsby och Märsta så någon ultra exakt rulltid eller sträcka har jag inte men 11 mil och 3:30 känns rätt ärligt. Det rullar på bra nu igen med träningen och suget att få träna finns där redan nu.
Tack för idag grabbar!

2 kommentarer:

Andreas sa...

Det var riktigt roligt att få träna med er gubbar :)

Niklas Källström sa...

Gamla sega gubbar :)