Sidor

fredag, maj 25, 2012

Topsning och nya däck...

Förmiddagens fix och trix i garaget är gjort och nu laddar jag med en kaffe i solen på balkongen innan det blir ett par timmar på racern. MTBn är nu topsad till nyskick igen efter senaste turen i skogen som gjorde den mindre ren. Fick en leverans nya mtb-däck igår och ett av paren är nu monterat. Ett par Schwalbe Racing Ralph Evo PaceStar 29 x 2,35" och ett par Continenta X King 29 x 2, 4" ska nu provas och först ut blir Continenta X King. Får återkomma med vad jag tycker om däcken efter ett par vändor i skogen med dom. Nu är det i alla fall hög tid att rulla iväg på racern för ett par timmar på småvägarna ute i Roslagen.


4 kommentarer:

Macke Johansson sa...

Skall däcket monteras på det hållet? Tänker på hur dubbarna sitter..

Niklas Källström sa...

Fel av mig Macke trots att jag studerade rotationspilarna noga innan montering :)
Fel är rätt nu.

Katarina M-I sa...

Snygg färgsättning.

Jag tror jag har uppslaget till min framtida bok och jag tänkte att du tar bilderna!

Niklas Källström sa...

Tack, det vore mig ett sant nöje Katarina. :)