Sidor

söndag, juni 24, 2012

Festligt värre...

En olycka kommer sällan ensam...så därför skojade jag till det med att punktera två gånger med milen mellan, festligt värre! Efter andra punkteringen som kom efter Hjälsta beslöt jag mig för att vända hemåt igen för att inte bli stående vid vägkanten utan någon ny livlina om oturen skulle vara framme igen. Så dagens kaffestopp hos föräldrarna på landet blev tyvärr inställt. Tillbaka vid garaget plockade jag fram en ny slang och fortsatte dagens distanspass runt Arlanda istället.

Kände mig rätt seg i benen idag när jag rullade iväg men det släppte efter dryga halvtimmen. Blåsten gjorde sig påmind på dom öppna fälten men det har sin charm det också, speciellt i medvind. Dagens energiintag under träningen blev 3 stora flaskor med High5 energidryck som fördelades på 4h 5min i effektiv rulltid med 81% i snittpuls.

Ett glas chokladmjölk direkt upp i lägenheten innan dusch och matlagning. Middag, ugnsrostade rotfrukter med lax och fetaost plus en sallad. Snart tänkte jag runda av dagens energiintag med en portion proteinfluff och en kaffe i soffan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Proteinfluff?????????

/Johan

Nypan sa...

Festligt det där med punkteringar.
Själv stoppade jag två slangar i fickan idag och klarade mig från punka. När jag kom hem såg jag att jag hade glömt pumpen hemma.... :-o
Vill inte tänka på vilka svordomar jag hade kunnat uppfinna om jag hade fått punka idag.

Stefan Lindbäck sa...

Funkar det där punkasprayen, har kört omkring med en sådan då jag har tubhjulen på, men aldrig behövt använda detta ännu. Men kan vara bra att veta om det funkar bra innan det händer så att säga?"

Anonym sa...

Kanttråd, gick ju bra;)
/Mr tub

Niklas Källström sa...

Proteinfluff = mixa(stavmixer) frysta bär med lite mjölk till en slät fast smet, tillsätt proteinpulver och jobba upp det med en elvisp(1-2 min) till en hård fast smet och du har tillverkat proteinfluff.

Härligt Nypan, lika smart som när jag tog med en 26" slang till min 29tummare och fick punktering :)

Punkasprayen fungerar toppen, bara hålet inte är för stort. Vätskan som blir kvar i däcket håller sig flytande upp till 3 månader så det är bara att nöta på med uppsättningen till det är dax att byta däcket. Jag kör nu kanttråd men har använt punkasprayet med tubdäck förra året med lika gott resultat.

Äh, det är ju bara charmigt med punktering ;)

Anonym sa...

Mycket intressant läsning om flexifuel. Tack för det.
Testde du 26" slangen i 29" däcket? Själv kör jag m michelins latexslang i både 26 och 29 tums däck. Funkar prima./David