Sidor

torsdag, juni 21, 2012

Övergödning...

Då kommer min summering av dagen Onsdag och timmarna fram till 07.00 Torsdag då jag slutar på jobbet. Det hände väl egentligen inte så värst mycket från jag vakna till att jag satt mig på cykeln. Roade mig med att svara på lite mejl, snacka skit med stor-mörkaren från sigtuna och softa på balkongen med en kaffe i solen.

12:30 Jordgubbssmoothie och blandade nötter. Omega-3 kapslar.

15:00 Träning.

18:30 Rökt lax med ugnsrostade rotfrukter och sallad av färsk spenat och rädisa.

23:30 Kessella med frysta jordgubbar och pumpakärnor.

03:00 Lite blandade nötter.

Träning, rullade lugnt på lätta växlar i dryga 2 timmar och njöt av det fina vädret. Eftersom tempot var så lugnt idag intog jag ingen energi under cyklingen. Flaskorna var istället fyllda med High5 Zero.

Att en dag som den här med lugnt aktivitet ladda med havregrynsgröt, mackor och pasta känns mest övergödning till ingen nytta för mig i alla fall.

2 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Jag är övergödd... Med ost.
Sommaraktivitet med jobbet igår som avslutades med ostprovning.
Hjälp vad mycket ost!
Idag är jag glad att allt är som vanlig, dvs tillbaka i spenaten :)

Glad Midsommar Niklas!

Anonym sa...

själv dricker jag en sommarkommpott bestående av Oppigårds indian pale ale.