Sidor

onsdag, juni 27, 2012

Två kvartsfigurer...

Tanken med träning idag blev visst aldrig verklighet eftersom jag har känt mig så trött hela dagen efter mina två nattpass. Gick upp redan vid 12 för att kunna komma i säng och somna tidigt ikväl eftersom jag ska jobba dag redan nu på Fredag. En promenad och gräsklippning hos föräldrarna fick bli mina pulshöjare idag.

Då finns det tydligen andra som har legat i bättre idag...när jag vaknade hade visst min "nu-mörkas-det-igen" app larmat om att två kvartsfigurer setts köra hårt medan jag låg och sov.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trött? ta en gel;)
Vi var fyra "svarta" som rullade ett jättelugnt pass på f m.
du missade inget he he.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Sockerkick blev visst till sockerdipp :)
Jo jo, jättelugnt = hårt som ¤%&#!