Sidor

fredag, juni 15, 2012

Vaxholm och Silltruten...

Dagens cykling bjöd på ett lugnt distanspass(124km och 4:20 i rulltid)tillsammans med Ricke med sikte inställt på Vaxholm och Silltruten för ett kaffestopp i solen. Första men inte sista besöket på "truten" i år för att få luta sig tillbaka mot husväggen på uteserveringen med solen i ansiktet är rätt smutt. Nu väntar två dagar på jobbet så det blir nog inte mer än jobbpendling i hegen för mig. Passar alltså på dom här två dagarna att ladda om Laddar till nästa veckas träning. Under nästa vecka kommer det bli en hel del om Flexi-Fuel här i bloggen.

4 kommentarer:

Ricke sa...

Tack för en trevlig runda, gör vi om snart igen.

Niklas Källström sa...

Absolut! bara det nu kan sluta regna någon gång... :)

Anonym sa...

Hej! Jag ser din runda och tänker: Wow! Jag bor i Göteborg och cykling är ett nytt intresse för mig, men jag har vädligt svårt att hitta bra rundor. Hur går du till väga? Ut och testa eller? Tycker det är rätt obehagligt att cykla på trafikerade landsvägar,är något man vänjer sig vid, eller?

Niklas Källström sa...

Ut och testa ja men även kolla och planera runda med kartan på Eniro. Med tiden vänjer man sig att ha bilar som passerar i hög fart. Men små bilfria vägar är alltid bäst! :)