Sidor

onsdag, juli 18, 2012

Distanspass upp till Fjällnora...

Vilket gäng vi blev på dagens distanspass upp till Fjällnora för ett lite kaffestopp. Senast uppslutningen var så här bra upp till Fjällnora jobbade jag tyvärr men inte så idag. Dagens gäng bestod av Ricke, Robban, Morgan, Borgen, Vindahl, Peter och jag. Ricke hade lovat lugnt tempo och det vet man ju hur det brukar sluta men idag höll sig faktiskt tempot lugnt i princip ända till slut. Mycket eller mest grus- och skogsväg idag men även lite stig innan Fjällnora.

Vi fick ett skönt kaffestopp i solen på deras fina altan som är nybyggd till i år med utsikt över gräsmattan ner till vattnet, smutt värre! Väl uppe på altanen fick jag påhälsning på benet av en broms-hybrid stor som en mindre gråsparv. Det blev en stund i solen med kaffe och gott innan vi styrde hemåt igen. Solen började nu fått konkurrens på himlen av moln och riktigt mörka arga moln längre bort precis i den riktning vi styrde mot...och nej, vi klarade oss inte ända hem. Grusvägen förvandlades till en mindre å på sekunder när regnet slog till med full kraft. Det där mörka molnet hade vänligheten att bjuda oss på härligt sommarhagel också, toppen! MTBn sköljde jag av direkt vid garaget så den kan få sig en topsning ikväll. Uppe i lägenheten var det bara att ställa sig i badkaret direkt och ta av sig allt för att inte skita ner hela lägenheten.

Tack för idag grabbar! Effektiv rulltid blev 3 timmar precis, drack 2 lite High5 Zero och njöt av en High5 bar i solen på Fjällnoras altan. Robban lyckade också köra punka, typiskt 26-tummare! 

6 kommentarer:

Dessi sa...

Fantastiska bilder, som vanligt! :)

Anonym sa...

Kan bara instämma med föregående talare, intressant läsning och riktigt bra bilder!

scalpel sa...

Vad kör ricke för rigg till mtb nu ?
/Wassen

Niklas Källström sa...

Tack Dessi och Anonym!

Ricke har en Canyon Nerve XC.

Unknown sa...

Coola bilder Niklas!!

Niklas Källström sa...

Tack Gunilla!