Sidor

måndag, juli 16, 2012

Inleder ett samarbete med...

Då har jag fått en ny samarbetspartner igen och den här gången är det HIGH5 som jag inleder ett samarbete med. Det känns riktigt roligt att få deras förtroende och att hjälpa till med att exponera deras produkter här i bloggen. Nu när jag kör/tänker Flexi Fuel använder jag betydligt med energiprodukter under träning än vad jag gjorde tidigare med en massa kolhydrater i kosten. HIGH5 är absolut inte något nytt och oprövat märke för mig då jag använt delar av deras sortimen nu senaste året. Nu kommer det även bli en hel del nya smaker och produkter att testa under träning vilket känns roligt och spännande, speciellt deras Energy Source Xtreme. Tack HIGH5!

4 kommentarer:

Ricke sa...

Blir ju kanon till din satsning på långloppscup nästa år! Grattis å lycka till;)

Niklas Källström sa...

Det finns nog snabb energi till din satsning också :)

Anonym sa...

Ja perfekt till nästa års satsning..... ;-)

//Borgen

Niklas Källström sa...

Tro inte på allt ni läser på internet :)