Sidor

onsdag, juli 04, 2012

Kaffestopp på Våfflan...

Vilket härligt väder ute nu! Ricke och jag passade på att ta en lugn stek-i-solen-runda med ett kaffestopp på Våfflan nere vid ångbåtsbryggan i Sigtuna hamn. Det blev lugnt på lätta växlar eftersom Ricke ska vara med och köra SMACK-serien ikväll som även är linje DM. Själv står jag över då helgens magsjuka gjort mig mer svag än vanligt. Ricke och jag var tillbaka i Märsta efter 1.45 i effektiv rulltid plus 1 timme i solen på Våfflan. Eftersom jag inte ska köra ikväll och för att få mer tid på sadeln skarvade jag på vår runda med 1 timme själv på vägarna runt Arlanda.

Cykeln får alltså stanna hemma ikväll men tänkte ändå följa med och se när grabbar och tjejerna gör upp om linje DM. Om jag orkar tar jag med mig kameran men det visar sig här i bloggen...

Inga kommentarer: