Sidor

tisdag, juli 10, 2012

Endurospåret...

Sitter här med ett leende på läpparna efter dagens träning. Drygt två timmar i endurospåret gör en verkligen lycklig! Efter att ha fått snurra runt i skogen längs endurospåret ett par timmar så känns MTB helt plötsligt som det roligaste som finns. Idag hittade vi även på en helt ny slinga för oss och den gjorde oss verkligen inte besvikna. Slinga var så där helt magisk fin där den slingrade sig fram i skogen. Så fin att man kände för att stanna upp för att hålla en tyst minut och läsa en monolog av Björn Ranelid. Senare i veckan måste jag alltså bara tillbaka in i skogen igen och nöta mer MTB. Men först har jag två dagpass att jobba Onsdag och Torsdag.

Dagens oneliner stod nog jag för inne i skogen när jag vid ett tillfälle då dom fina stigarna gjorde mig full av lyckans rus. Jag bjöd grabbarna på "till nästa säsong ska jag ha en värstig MTB och köra hela Långloppscupen" Ricke kontra direkt med -kan du ta det där en gång till så jag kan spela inte det på mobilen.
Tack för ett roligt träningspass Ricke och Vindahl!
8 kommentarer:

Anonym sa...

Då får gärna hänga med upp till Norberg om några veckor om du är sugen på långlopp!

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Tack, men jag tror jag får stå över den här gången Mikael. Jag har bokat tvättstugan då ;)

scalpel sa...

Vore kul om du körde hela 2013 kul om ricke hängde på oxå, själv ska jag köra hela.
Wassen

Anonym sa...

Fegis! ;)

Niklas Källström sa...

Ricke, högst otroligt att få den killen :)

scalpel sa...

Ricke har blivit solskenscyklist .....

Niklas Källström sa...

Av klass Wassen :)

scalpel sa...

Jag minns när vi körde Kjells tur i karlskoga i början av maj då klagade han inte minsann, åldern kanske.......?