Sidor

torsdag, juli 19, 2012

Soffan har verkligen en helande kraft...

Soffan har verkligen en helande kraft på en trött cykelkropp. Att  titta på dagens etapp av Tour de France från soffan med gott kaffe gör verkligen inte ont, synd bara att årets tour snart är slut. Det är inte touren i sig jag kommer sakna utan Vacchi och Adamson som verkligen är ett par kommentatorer av världsklass!

Tiden innan soffan han jag med ett distanspass på landsväg tillsammans med Ricke och Vindahl. Bra fart från start idag och så höll vi ända fram till Rimbo där vi tog ett kaffestopp i solen. Trots kuperade småvägar innan vårat stopp hade vi fina 35 km/h i snitt utan att köra oss helt trötta. För mig kändes det ovanligt bra idag så det kanske kan bli nått av dom här trötta benen till slut i år...8 mil hade vi i alla fall fram till Rimbo.

Hem från Rimbo tog vi det lite lugnare och njöt av solen och dom bilfria småvägarna. Åter hemma vid porten med 128 km och nu hade rullsnittet sjunkit till 33,2 km/h. Kände mig faktiskt fortfarande hyfsat fräsch när jag väl fick kliva av cykeln så träningen går framåt. Nu har jag en helg med nattjobb framför mig med start imorgon. Planen nu är i alla fall att träna imorgon Fredag och på Söndag.


Inga kommentarer: