Sidor

söndag, juli 15, 2012

Träning och grillning...

Idag har jag tagit en vilodag och bara slappat i soffan både här hemma men även hos Ricke med kaffe. Tvättat och tillverkat matlådor för veckans jobb är väl det mest ansträngande jag gjort. Jobbar dag Måndag och Tisdag, natt Fredag, Lördag och Söndag nu i veckan. Träningsupplägget för Måndag och Tisdag blir samma som den här veckan med 1 x 20 minuter EB i jobbpendlingen både till och från jobbet.

Igår Lördag blev det MTB-träning med Ricke, Allan och Jeppe i skogarna bort till Ängsjö friluftsgård där vi tog ett kort kaffestopp. Jag hade lite mer bråttom hem än dom andra så jag körde raka vägen tillbaka till Märsta igen för att hinna med pendeln in till stan klockan 13. En snabb dusch och plocka ihop det jag skulle ha med mig i matväg för en grillning hos Erik(arbetskamrat) i familjens kolonistuga belägen intill Karlbergskanalen. Eftermiddagen och kvällen blev lika trevlig som vanligt med mat, snack och skratt tillsammans med Erik, Marcus och Sammy som alla är arbetskamrater.

2 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Lite kul att Allan snyter sig PRECIS när du tar kortet ;)

Niklas Källström sa...

Killen har ju ingen stil ;)