Sidor

fredag, augusti 24, 2012

All-in på SATS...

Tillbaka på SATS igen! Idag startade jag upp träningen med att köra ett spinningpass och det var inte igår som spinning stod på tränings-menyn. Nu kommmer det väl inte bli spinning varje vecka men någon gång då och då ska jag försöka hinna med ett pass. När vi ändå är inne på klasser(ledarledd träning) så finns det ett gäng intressanta som skulle passa mig fint så som...

SatsCore är en klass med styrketräning för core-muskulaturen. Övningarna är funktionella, alltså framtagna och sammansatta för att stärka din kropp och hjälpa dig klara vardagen bättre.

Shape är funktionell styrketräning med varierade övningar för hela kroppen. Vi använder oss av kroppstyngd, bräda, vikter och gummiband för att göra träningen utmanande.

CrossTraining är en cirkelträningsklass där vi tränar kondition och styrka i olika stationer. Instruktören coachar och inspirerar dig till tuff och effektiv träning utan större krav på koordination.

Det här är klasser jag alltså kan tänka mig att sticka in ibland för löpning och viktträning kommer ändå vara det jag kompletterar min cykelträning mest med. Men åter till idag, direkt efter avslutad spinning blev det ett löppass på bandet följt av ett varv genom kroppen med vikter. Idag nöjde jag mig med ett set med 20 reps per muskelgrupp med lite vila mellan seten, tempo alltså! Träning i helgen är inte uttänkt än med det får bli det som blir...det jag vet i alla fall är att jag ska jobba natt Fredag-Lördag-Söndag. Känslan i kroppen när jag vaknar får alltså styra val av träning i helgen...

4 kommentarer:

Mr.Fit sa...

7.5 kilo lyfter t o m min mamma! ;)

Niklas Källström sa...

Stark mamma alltså! :)

A-C sa...

Beror kanske på vilken kroppsdel som ska användas å lyfta med ;)
Näädu Niklas, skippa de där löjliga passen o häng med på rullispassen ute istället. Då ska du se på tvättbräda :)

Niklas Källström sa...

Precis A-C :)
Rullskidor känns mest "jobbigt att hitta bra vägar" att rulla på...