Sidor

lördag, augusti 04, 2012

Distanspass i solen...

Så där ja, då är jag tillbaka två dagar på dygnets ljusa timmar innan det är dags för mina två sista nattpass på en sisådär 14 dagar. Eftersom det är så få dagar mellan nattpass nu så vänder jag inte tillbaka till dagrytm så hårt utan tillåter mig att sova lite längre än vanligt på morgonen. Eftersom jag gick av torsdagen nattpass igår morse och efter endast 4 timmar sömn kände jag inte för något distanspass trots fint väder ut. Efter ett par timmar i soffan med kaffe och OS började jag känna mig mogen för ett träningspass...10 minuter uppvärmning - 1 timme så hårt jag kan - 15 minuter nedvarvning.

Mitt distanspass i solen fick jag idag istället, 3:53 i effektiv rulltid och ganska precis 30 i rullsnintt. Ett kort fylla-på-vatten stopp upp i Rimbo blev det endast idag. Ett par gel, 3 stycken bars och High5 Zero i flaskorna blev dagens bränsle. Dagens rutt blev en rätt slingrig historia på småvägarna i Roslagen då jag mest körde lite på känn och valde väg i takt med jag rullade på. Vad och åt vilket håll jag ska köra imorgon har jag inte riktigt klurat ut än men det ger sig imorgon när jag vaknar och känner hur benen känns. Nu blir det i alla fall soffan och OS.2 kommentarer:

Anonym sa...

hur fan orkar du ett efter ett nattpass. Själv är jag ett vrak med en ostkupa över huvudet.
Inte alls kul

Niklas Källström sa...

Det är inte alltid jag orkar, vaknar och känner efter så får det bli det som blir. Nu på slutet har träningen fungerat riktigt bra trots mycket nattjobb. Äter frukost när jag kommer hem på morgonen, när jag går upp blir det bara lite kaffe innan jag kör dagens träning och det fungera bra för mig.