Sidor

onsdag, augusti 15, 2012

Ett måste vid proffs-topsning...

Paketet från igår är nu öppnat och som bland annat innehöll putsmedel, nya däck till racern och skivbromskrossen med skärmar.  Kan verkligen rekommendera Dynamic Protection Wax spray för att få till riktigt fin lyster på ramen och komponenterna. Jag skulle säga att Dynamic Protection Wax spray är ett måste vid proffs-topsning.

Efter ha velat fram och tillbaka mellan däcken Michelin Pro 4 och Continental Grand Prix 4000s föll valet tillslut på Continental Grand Prix 4000s. Jag vet egentligen inte varför valet av däck blev som det blev då båda däcket har fått MVG i tester på nätet. På racern blir det 23mm bredd på däcken och till skivbromskrossen ett par däck med 25mm bredd.

Paketet innehöll även div. smått och gott så som slang, kedjeolja, monteringsfett, ny sadelstolpe till MTBn och ett litet smidigt momenthandtag som ska bli spännande att få testa. Planen för dagen är nu att träna och sedan ikväll åka ut till SMACK-serien, Odensala 30km tempo och fota lite om jag orkar...snacka skit och dricka lite kaffe ska jag i alla fall orka med under kvällen.

Inga kommentarer: