Sidor

måndag, augusti 13, 2012

Jobbhelgen är över...

Då är helgens jobbpendling med en 20-minuters tröskelintervall bytt mot mer fria aktiviteter igen. Nu är jag ledig fram till nästa Måndag så det lär bli en hel del träning den här kommande veckan. Har börjat morgonen med en rask promenad där jag klämde in min kom-igång-löpning mitt i under den dryga timme jag var ute. Nu laddar jag för dagens cykelträning som jag i nuläget inte riktigt bestämt mig för vad jag ska roa mig med men det brukar lösa sig när det väl drar ihop sig för träning. En sväng in till stan ska jag hinna med i eftermiddag för att uträtta lite ärenden som fått vänta p.g.a. jobb, det vet jag i alla fall.

2 kommentarer:

Katja sa...

Nöjd med din ROSE? Funderar på en ROSE Mr Big-mtb.

Niklas Källström sa...

Ja jag är nöjd med alla mina Rose cyklar. Mr Big är klart intressant men tyvärr orkade jag inte vänta på en till i år utan valde en MR Ride tidigare i år. Men till nästa säsong då... :)