Sidor

söndag, augusti 19, 2012

På benen igen efter en skön natt...

Då är jag på benen igen efter en skön natt mellan Fredag och Lördag då magen bestämde sig för att balla ur totalt. Måste ha fått i mig något som inte var helt bra under fredagskvällen som gjorde att jag inte kände mig helt okej när jag gick och lag mig...vaknade någon gång på natten kallsvettig och sen blev det ett par timmar med raka rör på toan som tömde kroppen på allt. Vaknade sen på lördagen så där lagom kaxig och totalt dränerad på allt vad vätska heter. Vad jag kan ha fått i mig som gjorde natten så festlig har jag ingen aning om men nu börjar jag i alla fall känna mig bättre.

Innan det blev så här roligt fick jag till ett träningspass tillsammans med Ricke i Endurospåret efter lunch på fredagen. Ricke visade upp en helt ny slinga i enduropåret han upptäckt tidigare i veckan. Ännu en gång upptäcker vi nya slingor av enduropåret som vi aldrig cyklat trots all tid vi nöter på i dom här fantastiska spåren. Slingan Ricke hittat och visade mig är nog en av dom finaste jag sett och cyklat på enduropåret. Vi lag också lite tid också på att försöka knyta ihop den nya slinga med gamla favoriter där upp för att få till ett varv att kunna nöta sig trött och runt på ett par varv. Vi blev aldrig klara med ett helt "varv" så det får vi jobba vidare på. Tanken är att varvet ska innehålla en blandning av endurospår och skogsväg för att få in både teknik och fart. Har sagt det förr men tåls att säga igen, endurospåret är verkligen toppen! 


7 kommentarer:

Mr.Fit sa...

Jag vill också cykla enduro-spåret! :)

Niklas Källström sa...

Men köp en MTB nån gång då ;)

Mr.Fit sa...

Sälj min cross dåååååååå!!! ;))

Niklas Källström sa...

Försöker ju...men det är inte en Rose så den säljer inte sig själv direkt :)

Ricke sa...

@Mr Fit, pris?

Karin sa...

Vilka fina skogar och stigar ni har!
Ser jag inte helt fel är det föränderlig tofsskivling som växer på stubben där, läcker bild på läcker svamp! (Ej att förväxla med den betydligt otrevligare och snarlika gifthättingen.)

Niklas Källström sa...

Ja jag kan verkligen inte klaga på möjligheten att cykla MTB häromkring.
Det här med svamp är inte min grej :) så jag litar fullt på dina svampkunskap.