Sidor

onsdag, augusti 22, 2012

Roligt att vara tillbaka...

Gympremiär! Idag var det premiär för mig i gymmet och det gick ju bra! Ja äntligen är jag igång med träningen på gymmet igen efter ett antal års frånvaro. Precis som jag smyger igång med löpningen kommer jag smyga igång med vikterna för att inte dra på mig någon skada. Började träningen med 30 minuter powerwalk/löpning innan jag gav mig på vikterna. Eftersom jag inte ska köra styrketräning mer än 3 gånger(är i alla fall tanken nu...) i veckan så kör jag igenom hela kroppen varje träningspass. Nu i början gäller det verkligen att fokusera på att få till rörelserna rätt och få ”muskelkontakt” i just den muskel som tränas. Jag hade faktiskt räknat med mer "vingel" men övningarna utfördes mer stabilt än väntat. Det kanske ändå finns kvar lite rörelseteknik från förr...nu i början kör jag 20 reps per set med minimal vila både mellan seten och dom olika övningarna. Efter min kom-igång-period så får jag se om jag fortsätter med att köra 20 reps per set eller går över till att köra max 6 reps per set...men det är ju ett gäng veckor dit.
Roligt är det i alla fall att vara tillbaka på gymmet!

3 kommentarer:

Vaktis sa...

Är det kammogymbralla och uppklippt linne som förut, låg norin å bänkade max ?

Niklas Källström sa...

Fick inte ha det för MuskelKungen(Sammy) ;) Det var lite Norin också, dåligt! :)

Mr.Fit sa...

Haha...;))