Sidor

onsdag, augusti 01, 2012

Träningen rullar på...

Lugnt med uppdateringar här men träningen rullar på som aldrig förr och suget att få träna är på topp! Mycket nattjobb och annat har gjort att bloggens uppdateringar har fått stå tillbaka. Men snabbdistans med inslag av spurter blev det i alla fall igår Tisdag och Måndag. Vad det blir för träningspass idag har jag inte riktigt känt efter än....men ett blir det innan jag rullar iväg till jobbet för två nya nattpass. Men först ska jag hinna med en sväng till Willy's och även gör klart i tvättstugan där jag  proffs-tvättar som bäst nu.

4 kommentarer:

Katarina sa...

Vanish... att jag inte tänkt på det. Vissa ljusa tröjor som har varit med om gjyttjebrottning blir ju aldrig sig själva igen.

Niklas Källström sa...

Kombinationen Via sensitive color + Vanish är ett vinnande koncept :)

Anonym sa...

Snygga bilder som vanlig Källis!

Starkt att du orkar träna så mycket i kombo med natt, tufft att jobba natt ö h t, gjorde det i fem år och det blev ingen riktig ordning på det mesta tyvärr ;)

Allén på sista bilden, är det Runsavägen bort mot Kairo?

Mvh
//Bruce

Niklas Källström sa...

Tack Bruce!
Mitt nya recept för att få träningen att fungera även när jag jobbar natt är att inte köra så långa pass men med hög intensitet istället.

Nej, det är allén mellan Väsby krossbana och Torsåker på Almungevägen.