Sidor

lördag, september 15, 2012

Allan gjorde processen kort med mig...

Idag blev det alltså mtb-träning med grabbarna Allan och Vindahl plus två nya killar som jag tyvärr glömt vad dom hette. Alltså...jag måste vara eller är sämst på den här planeten att komma ihåg namn. Vi började med att trampa oss trötta i endurospåret från Norrsunda bort till Järnberget och tillbaka till Norrsunda igen. Sen blev det endurospåret i skogen bakom värmeverket och vidare bort till båthamnen via Vitberget. Här blev fem bara två då dom andra hade tid att pass och styrde hemåt. Jag och Allan nötte vidare och på tills vi hade jobbat oss tillbaka till Rosersberg igen. Efter Rosersbergs slottspark började hela jag bli rätt akut krispig och det var bara att kasta in handduken med... -det här tempot funkar inte längre, jag är helt slut och tom på energi! Så där tom på energi att det började bli svårt att hålla fokus uppe på stigarna i slottsparken. Framme  i Rosersberg tacka Allan för sig och vek av hemåt. Själv tog jag närmsta väg hem som blev cykelvägen tillbaka till Märsta igen.

Direkt upp i lägenheten blev det ett stort glas kall chokladmjök som smakade underbart när den rann ner i min energitomma kropp. Nu efter ett par timmar och en middag(lax med ungsrostade rotsaker som serveras med spenat- och jordnötssås) i magen också känner jag mig pigg och fin igen. Dagens träning mätte nästan 4 timmar i effektiv rulltid plus att Allan gjorde processen kort med mig på slutet. Tack för idag grabbar!


2 kommentarer:

Ricke sa...

Vi kan ju konstatera att Allan är "årets" mörkare;) tränar ju aldrig (enl honom själv) men krossar tider i SMACkserien å ställer av folk till höger å vänster i MTB spåren:)

Niklas Källström sa...

Allan är en riktig luring :)