Sidor

onsdag, september 12, 2012

Bokad och klar...

Musklad, bokad och klar för en tripp ner till Göteborg i Oktober. Kroppen har fått sig en omgång nere på SATS idag med löpning och viktträning. Löpningen har gått så pass bra att jag nu kände mig redo för att testa intervaller...jobbig värre! Ja man får ju inte direkt något gratis vid löpning eftersom skotillverkarna inte lyckats konstruera en löparsko med frihjula än. 

Jag är nu också bokad och klar för ett nytt besök nere hos Aktivitus och Mattias i Oktober. Min plan för 2013 tänkte jag mörka ett tag till men mitt nya träningsupplägg kommer se helt olikt ut mot tidigare träningsupplägg är klart. Efter att ha bollat lite idéer med Mattias fick jag till svar, -Vi bokar in dig på ett Triathlontest då tycker jag, spännande! Ja mitt besök nere hos Aktivitus lär i alla fall bli spännande efter ha läst på om mitt Triathlontest...

I detta paket ingår en Avancerad Triathlontest samt två viktiga tilläggstjänster.  
- Ett Avancerat test på löpband 
- Ett Avancerat test på cykel 
- Ett VO2max-test på cykel 
- Ett Personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor med inriktning mot Triathlon (cykel + löpning)

Inga kommentarer: