Sidor

fredag, september 28, 2012

Brooks Glycerin 10...

Igår när jag kom hem efter efter avklarad utbildning och cert-skrivning blev det ett kortare träningspass med racern på vägarna runt Märsta. Kort och fartfyllt med fokus på hålla tempot uppe med sprätt och ryck i backarna blev upplägget i 60 minuter.

Nu på förmiddagen har jag roat mig med att köra löpintervaller och viktträning på SATS. Eftersom jag är nybörjare på det här med löpträning så håller jag mig till mina utprövade intervaller, 4 x 1000 meter + 4 x 500 meter. Jag har hittills bara sprungit på löpband nu under min kom-igång-period men nu känner jag mig mogen att börja flytta ut löpningen i naturen och motionsspåret. Det blev därför ett besök hos Löplabbet för att köpa ett par nya skor anpassade för min utelöpning. Efter ha fått provspinga 4 olika par inne på Löplabbets löpband blev det enkelt att välja vilka som satt bäst på foten, Brooks, Glycerin 10. Skon greppar lika bra om hälen som ett par cykelskor från Bont och då vet i alla fall alla ni som äger ett par Bont hur bra det är, världsklass!
Inga kommentarer: