Sidor

söndag, september 02, 2012

Idolbilder för utskrift...

Det blev visst inte bara cykelträning idag men det började så...120 minuter snabbdistans med inslag av sprätt och ryck i backarna. Trots att jag dragit ner lite på cykelträningen sedan jag drog igång med löpning och viktträningen känns det som det går bättre än på mycket länge på cykeln. Det finns säker fler anledningar till det men en är säkert att jag blivit lättare, betydligt lättare(påstår jag så där utan att ha vägt mig eftersom jag inte äger någon personvåg) i kroppen. Invägning på en riktigt våg bli inte förens i höst nere i Göteborg.

Nu på eftermiddagen blev det även ett träningspass på SATS med löpning på löpbandet i 40 minuter plus kroppen igenom med vikterna. Dagen har alltså bjudit kroppen på en fin genomkörare vilket bara känns bra och skönt för nu väntar två dagar med "bara" jobbpendling Måndag och Tisdag. Det blir alltså jobbpendling med 1 x 20 minuter EB till eller från jobbet. Dagens inlägg blir inte roligare än så här och som tack för att du läser bloggen bjuder jag på 2 stycken svartvita idolbilder för utskrift och laminering. 

3 kommentarer:

Mr.Fit sa...

Fiiifan!!

Markus Lindholm sa...

kylskåpet är tapetserat nu

Niklas Källström sa...

Innan lunch skulle jag tro att en stor bild är printad och uppsatt på kajen ;)

Varsågod Markus! :)