Sidor

onsdag, september 26, 2012

Lång dag som startade tidigt...

Känner mig rätt trött nu efter en lång dag som startade tidigt med ett träningspass på SATS klockan 06:00. Jag hängde alltså på låste för att hinna med att köra dagens träning innan första dag av två i skolbänk för att förnya ett certifikat(jobbet). Det blev en favorit i repris på SATS, intervaller på löpbandet och viktträning. Det var träning och på material sidan har det levererats en kartong från Rose med mycket fint och bra att ha saker i så som kläder, vattenflaskor, flaskställ, styren, slang och säkert nått mer jag glömt nu. Nu blir det i alla fall sängen direkt utan att passera gå så jag är pigg till morgondagens tid i skolbänken.

3 kommentarer:

Mr.Fit sa...

Där ligger ju mina tischor!!

Niklas Källström sa...

Gör du...för jag ser inga i alla fall ;)

Mr.Ont sa...

Haha..snåljåp! ;)