Sidor

fredag, september 14, 2012

Nya MTB skor...

Började dagen med ett besök på SATS för att ge kroppen en ny omgång. Först blev det intervaller på löpbandet innan jag snabbt bytte om till cykelkläder och körde ett spinningpass. Efter det här bar det av hemåt direkt för lunch innan jag tog pendeln in till stan. Det blev även en sväng ut till Alvik för att hämta upp mina nya MTB skor jag provade ut hos Markus på Alviks Cykel i förra veckan. Mina gamla MTB skor har verkligen gjort sitt så dom här Shimano XC-50 blir ett lyft. Jag har inte orkat skruva på/ställa in klackarna än så dom gamla skorna får går ett träningspass till imorgon när det är MTB träning med cykelklubben.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fanns det inga SRAM-skor? ;)

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Inte än tror jag... :)