Sidor

måndag, september 17, 2012

Philips SHQ3000...

Då är en ny vecka igång med nya träningspass som idag kördes på SATS. Började med intervaller på löpbandet...3 km uppvärmning - 4 x 1 km följt av 4 x 500 meter - 2 km lätt jogg. Sen gick jag igen hela kroppen med vikterna i bra tempo, minimal vila mellan reps och set. Jag kör fortfarande med ganska lätt belastning för att låta leder, ligament och muskelfästen hinna anpassa sig till viktträningen som är något nytt för min kropp. Högt tempo med många reps(20) är min melodi nu inne på gymmet. Det där med att lasta på en massa vikter sköter en del andra om så bra ändå...

För att plocka bort ett störande moment(lurar som vill trilla ut) vid löpningen har jag inhandlat ett par nya sporthörlurar, Philips SHQ3000 som jag testa idag. Dom blev "bäst i test" och det förstår jag nu efter dagens träning. Eftersom dom inte kostar mer än 200 kr hade jag kanske inte så höga förväntningar på dom men jag måste säga att dom överraskade mig med ett helt okej ljud. Sitter också fast bra under hela löpträningen utan att störa så dom här sportlurarna måste räknas som ett kap!

2 kommentarer:

Axell sa...

Så olika det kan bli :0) Jag fick inte till passningen. De satt dåligt och jag upplevde ljudet som klart sämre än standardlurarna från Apple.. Frugan höll med.. Inte värt 200 pix.

Niklas Källström sa...

Jo att hitta lurar som passar en själv är lite trixi, har själv provat en del genom åren :)

"upplevde ljudet som klart sämre än standardlurarna från Apple"
Ha, klassisk Apple-dåres försvarstal ;)