Sidor

onsdag, oktober 31, 2012

En liten uppdatering + mässbilder...


Här hemma blev det lugnt värre efter min helg tillsammans med Rose på Svenska Sportmässan i Jönköping. Jag lyckades få med mig någon lattjo lite bacill som gjorde mig sjuk i måndags och nu ligger jag till sängs så där lagom klen och ynklig. Men helgen nere i Jönköping tillsammans med Jenni, Mats och Thomas blev riktigt trevlig. Vi hade riktigt mycket folk i montern både Lördag och Söndag så jag var helt slut efter varje dag. Roligt värre att få träffa och snacka Rose med alla gamla och nya kunder.

Rose nya landsvägscykel(Rose Xeon RW) med aero-ram var nog den cykel som drog åt sig mycket eller mest intresse i montern(mässan?). Med ett pris på endast 22.957kr för full Shimano Ultegra, Mavic Cosmic Carbon hjul, Selle Italia SLR Monolink sadel, Monolink aero sadelstolpe med minimum diameter för DI2 batteri integrering, Ritchey WCS Styr och styrstam. Ramen kommer att finnas i fem färgkombinationer, matt-svart/grå, matt-grön/svart, matt-röd/svart, matt-vit/svart, UD-carbon-matt/grå. Kommer även ett antal komponentgrupp-kombinationer.
Rose Xeon CW 3000

Rose Xeon RS 3000
Rose Mr Ride 8
Rose Dr Z 4
Rose Pro Dx Cross 4400
Rose Aero Flyer 4400


5 kommentarer:

Anonym sa...

Xeon CW var ju grymt läcker. Vet du när den finns tillgänglig för beställning?

//Conny

Niklas Källström sa...

Preliminärt i mitten eller slutet av November är den info. jag fått. Då kommer även 2013 års landsvägscyklar upp på Rose hemsida plus att den nya 2013 katalogen skickas ut.

Conny sa...

Ok, tack för infon!
Hade en fundering till. Är den där sadelvarinten egentligen så bra? Om man inte trivs/sitter skönt så är ju valmöjligheterna väldigt begränsade.

Niklas Källström sa...

Bra eller bättre än någon annan vet jag inte men jag har kört med monolink under säsongen och har inget att klaga på. Selle utökar sitt utbud på monolink sadlar till i år, Ergon har även dom ett par olika modeller att välja på. Men visst in lika många att välja på som till "vanlig" infästning.

Niklas Källström sa...

Kollade igenom min info. pdf på Xeon CW och hitta det är..

Details
- Monolink saddle clamp for maximum variation of sitting posture (adapter solution for rail saddle possible) (fig. 3)

Så det verkar finnas en utväg om man vill ha "vanlig" sadelinfästning.