Sidor

torsdag, oktober 25, 2012

En smarrig lakrisklubba...

Ännu ett bra distanspass idag också med trevliga grabbar i ett strålade höstväder. Skogs- och grusvägar upp till Fjällnora friluftsområde där vi tog ett gott kaffestop. Jag lyxade även till kaffestoppet med en smarrig lakrisklubba, mumms! Känner mig just ny lite trött i kroppen efter två dagar med distanspass tillsammans med snabba grabbar, puh! Idag blev vi förutom jag då, Ricke, Allan, Vindahl och Micke(VCK). Effektiv rulltid 3:30. Nu ska jag ta och luta mig tillbaka i soffan och ladda på med nya krafter till i morgon då jag åker ner till Svenska Sportmässan för att stå i Rose monter och snacka Rose-cyklar med mässbesökarna Lördag och Söndag. Självklart tar jag med mig kameran så bilder från Mässan kommer att komma här i bloggen.


Inga kommentarer: